Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag

Organisationsnummer

969739-1309

Telefon

073-086 86 96

Adress

Skaulo 90
982 04 Skaulo

Antal ansvariga

2 st

Vad är RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag?

RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Diverse fordons reparationer el och fordonsbrandbesiktningar mot gruvindustin. Försäljning av reservdelar och tillbehör. Turist guidningar med slädhundar, skoter. Försäljning av fritidsartiklar. Personal och skoteruthyrning, mindre skogsröjningar samt handel med värdepapper. Läs mer om RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag

Skaulo 90

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag består av

Bolagsman

Ronny Uvén (54)

Christer Martinsson (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-1309
Firmanamn RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-02-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skaulo 90
Postadress 982 04 Skaulo
Säte Gällivare, Norrbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-26
Firmanamn registrerat 2008-11-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Diverse fordons reparationer el och fordonsbrandbesiktningar mot gruvindustin. Försäljning av reservdelar och tillbehör. Turist guidningar med slädhundar, skoter. Försäljning av fritidsartiklar. Personal och skoteruthyrning, mindre skogsröjningar samt handel med värdepapper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag

RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag registrerades 2008-11-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag är Kurt Ronny Uvén och Dan Christer Martinsson.

RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag har organisationsnummer 969739-1309. RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag har säte i Gällivare. Det går bra att ta kontakt med RC:s Turism & Fordons Service Handelsbolag på telefonnummer 073-086 86 96.

På samma adress finns även följande företag registrerade, RC's Turism & Fordonservice AB och Avvakko Adventure.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gällivare.

Registrerat på adressen

Skaulo 90
982 04 Skaulo
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress