Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag

Organisationsnummer

969739-1275

Telefon

070-710 49 51

Adress

c/o Lars Bingsmark Lundgren
Villagatan 24
114 32 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag?

Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vinimport. Partihandel med vin. Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag registrerades 2008-11-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag

Villagatan 24

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag består av

Bolagsman

S Bjarnemark Aktiebolag

Search Alliance LWL Konsult Aktiebolag

Revisor för bolaget

Revisor

Ulf Christiansson (61)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-1275
Firmanamn Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Villagatan 24
Postadress 114 32 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-26
Firmanamn registrerat 2008-11-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vinimport. Partihandel med vin.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag

Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag registrerades 2008-11-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag är S Bjarnemark Aktiebolag och Search Alliance LWL Konsult Aktiebolag.

Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag har organisationsnummer 969739-1275. Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Vin du Temps Vinagenturer Handelsbolag på telefonnummer 070-710 49 51.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Thomas Nilsson Advisory AB, Bostadsrättsföreningen Granen 18 och Villastaden Östermalm Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.