Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-1226

Telefon

073-720 24 68

Adress

c/o Persson, Nils Lennart
Kungsgatan 37 lgh 1302
602 20 Norrköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag?

Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, finans och management med vilket menas att knyta kontakter med finansiärer och förstärka ledningen i organisationer samt idka däremed förenlig verksamhet. Läs mer om Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag

Kungsgatan 37 lgh 1302

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Rowina Mzori (51)

Komplementär

Persson, Nils Lennart

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-1226
Firmanamn Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Likvidation avslutad 2018-04-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsgatan 37 lgh 1302
Postadress 602 20 Norrköping
Säte Norrköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-25
Firmanamn registrerat 2008-11-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, finans och management med vilket menas att knyta kontakter med finansiärer och förstärka ledningen i organisationer samt idka däremed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Firmatecknare saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag

Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag registrerades 2008-11-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag är Rowina Mzori och komplementär är .

Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-1226. Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag har säte i Norrköping. Det går bra att ta kontakt med Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag på telefonnummer 073-720 24 68.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrköping.

Registrerat på adressen

Kungsgatan 37 lgh 1302
602 20 Norrköping

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Fader Isidors förvaltning Kommanditbolag Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress