Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Make Room for Kids Handelsbolag

Organisationsnummer

969739-0855

Telefon

073-744 88 69

Adress

Nibblegatan 12
734 32 Hallstahammar

Antal ansvariga

2 st

Vad är Make Room for Kids Handelsbolag?

Make Room for Kids Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och distribution av konsumentprodukter, företrädesvis produkter för barn såsom barnmöbler, inredning för barn, leksaker och barnkläder samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Make Room for Kids Handelsbolag

Nibblegatan 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Make Room for Kids Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Make Room for Kids Handelsbolag består av

Bolagsman

Andreas Lindqvist (42)

Marcus Lindqvist (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Make Room for Kids Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Make Room for Kids Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-0855
Firmanamn Make Room for Kids Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-09-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nibblegatan 12
Postadress 734 32 Hallstahammar
Säte Hallstahammar, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-24
Firmanamn registrerat 2011-05-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och distribution av konsumentprodukter, företrädesvis produkter för barn såsom barnmöbler, inredning för barn, leksaker och barnkläder samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Make Room for Kids Handelsbolag

Make Room for Kids Handelsbolag registrerades 2008-11-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Make Room for Kids Handelsbolag är Stig Andreas Lindqvist och Stig Marcus Lindqvist.

Make Room for Kids Handelsbolag har organisationsnummer 969739-0855. Make Room for Kids Handelsbolag har säte i Hallstahammar. Det går bra att ta kontakt med Make Room for Kids Handelsbolag på telefonnummer 073-744 88 69.

På samma adress finns även följande företag registrerade, BioSafe Aktiebolag, HDB Snickeri AB, Fibu AB, Nätverket för byggnadsvård i Västmanland Ekonomisk förening, VÄSTMANLANDS DISTRIKT AV SFRF och VÄSTMANLAND DISTRIKT SVERIGEFINSKA PENSIONÄRER.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hallstahammar.