Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Mardini's assistansservice handelsbolag

Organisationsnummer

969739-0566

Telefon

073-507 38 68

Adress

Finlandsgatan 18
164 74 Kista

Antal ansvariga

2 st

Vad är Mardini's assistansservice handelsbolag?

Mardini's assistansservice handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Assistanssamordning och branchspecifik utbildning för assistenter. Läs mer om Mardini's assistansservice handelsbolag

Finlandsgatan 18

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Mardini's assistansservice handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Mardini's assistansservice handelsbolag består av

Bolagsman

Naim Mardini (51)

Hassan Mardini (49)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Mardini's assistansservice handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Mardini's assistansservice handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-0566
Firmanamn Mardini's assistansservice handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-09-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Finlandsgatan 18
Postadress 164 74 Kista
Säte Upplands Väsby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-21
Firmanamn registrerat 2008-11-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Assistanssamordning och branchspecifik utbildning för assistenter
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Mardini's assistansservice handelsbolag

Mardini's assistansservice handelsbolag registrerades 2008-11-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Mardini's assistansservice handelsbolag är Naim Mardini och Hassan Mardini.

Mardini's assistansservice handelsbolag har organisationsnummer 969739-0566. Mardini's assistansservice handelsbolag har säte i Upplands Väsby. Det går bra att ta kontakt med Mardini's assistansservice handelsbolag på telefonnummer 073-507 38 68.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Proffssystern i Stockholm AB, Sund Ventilation i Stockholm AB, Diana Home and Care AB, Proffssystern Holding AB, Solhem i Stockholm AB, Assistansproffs i Stockholm AB, Proffssystern i Järfälla AB och Proffsbemanning i Stockholm AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholms kommun-Spånga mfl.