Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Newact Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-0285

Telefon

070-811 19 54

Adress

Riddargatan 38
114 57 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Newact Kommanditbolag?

Newact Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom 'ITTelecon och finans såsom sälja konsulttjänster tex interim-management, företagsvärdering, strategisk affärsrådgivning, upphandling, projektledning, framtagning av 'konkurrentanalysmarknadsanalys, produkt- beskrivning, offertstöd, programmering. interim-management, strategirådgivning (kommersiell och teknisk), företagsvärdering, affärsrådgivning, upphandling'inköp, projektledning, framtagning av konkurrentanalys'marknadsanalys, produktbeskrivning, offertarbete, produktpresentation, utvärdering och rådgivning angående systemlösningar, rådgivning till investmentbanker, investmentföretag och företag inom olika branscher, ekonomisk företagsredovisning, programmering. Läs mer om Newact Kommanditbolag

Riddargatan 38

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Alexander Ristfeldt 0-25%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Newact Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Elena Ristfeldt (51)

Komplementär

Alexander Ristfeldt (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Newact Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Newact Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-0285
Firmanamn Newact Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-05-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Riddargatan 38
Postadress 114 57 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-20
Firmanamn registrerat 2010-02-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom 'ITTelecon och finans såsom sälja konsulttjänster tex interim-management, företagsvärdering, strategisk affärsrådgivning, upphandling, projektledning, framtagning av 'konkurrentanalysmarknadsanalys, produkt- beskrivning, offertstöd, programmering. interim-management, strategirådgivning (kommersiell och teknisk), företagsvärdering, affärsrådgivning, upphandling'inköp, projektledning, framtagning av konkurrentanalys'marknadsanalys, produktbeskrivning, offertarbete, produktpresentation, utvärdering och rådgivning angående systemlösningar, rådgivning till investmentbanker, investmentföretag och företag inom olika branscher, ekonomisk företagsredovisning, programmering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Newact Kommanditbolag

Newact Kommanditbolag registrerades 2008-11-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Newact Kommanditbolag är Elena Ristfeldt och komplementär är Alexander Michael Philip Alexandar Ristfeldt.

Newact Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-0285. Newact Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Newact Kommanditbolag på telefonnummer 070-811 19 54.

På samma adress finns även följande företag registrerade, HÖGAMÅLEN 1:1 och Payroll4U in Nordics Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Riddargatan 38
114 57 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress