Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sena Invest Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-0145

Telefon

-

Adress

Box 1540
114 79 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sena Invest Kommanditbolag?

Sena Invest Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska ha till föremål för sin verksamhet att bedriva investmentverksamhet. ska även bedriva konsultverksamhet, främst inom miljö, energi och ekonomi. ska även bedriva samarbete med forskningsinstitut, det innebär bla medhjälp vid sökandet av forskningsanslag samt upplägg av forskningsbudget. Läs mer om Sena Invest Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Natalie Skogäng 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sena Invest Kommanditbolag består av

Komplementär

Natalie Skogäng (39)

Kommanditdelägare

ARATINGA Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sena Invest Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sena Invest Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-0145
Firmanamn Sena Invest Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-01-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1540
Postadress 114 79 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-19
Firmanamn registrerat 2008-11-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att bedriva investmentverksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet, främst inom miljö, energi och ekonomi. Bolaget ska även bedriva samarbete med forskningsinstitut, det innebär bla medhjälp vid sökandet av forskningsanslag samt upplägg av forskningsbudget.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sena Invest Kommanditbolag

Sena Invest Kommanditbolag registrerades 2008-11-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Sena Invest Kommanditbolag är ARATINGA Kommanditbolag och komplementär är Natalie Bianca Jennifer Skogäng.

Sena Invest Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-0145. Sena Invest Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Sena Invest Kommanditbolag på adress Box 1540, 114 79 Stockholm.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 1540
114 79 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress