Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Skandinavian It Marketing Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-0129

Telefon

-

Adress

Box 614
211 65 Malmö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Skandinavian It Marketing Kommanditbolag?

Skandinavian It Marketing Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bedriva handel med datorer, programvara och därtill hörande tjänster samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Skandinavian It Marketing Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Skandinavian It Marketing Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Skandinavian It Marketing Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Fitula, Krzysztof Henryk

Komplementär

Nowak, Mariusz

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Skandinavian It Marketing Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Skandinavian It Marketing Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-0129
Firmanamn Skandinavian It Marketing Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-02-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 614
Postadress 211 65 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-19
Firmanamn registrerat 2008-11-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva handel med datorer, programvara och därtill hörande tjänster samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Skandinavian It Marketing Kommanditbolag

Skandinavian It Marketing Kommanditbolag registrerades 2008-11-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Skandinavian It Marketing Kommanditbolag är och komplementär är .

Skandinavian It Marketing Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-0129. Skandinavian It Marketing Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Skandinavian It Marketing Kommanditbolag på adress Box 614, 211 65 Malmö.

På samma adress finns även följande företag registrerade, It Skandinavia Buy & Sell Kommanditbolag, It Skandinavia Trading Kommanditbolag och MM Skånes Bygg & Rivning Kommanditbolag.

Registrerat på adressen

Box 614
211 65 Malmö

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

It Skandinavia Buy & Sell Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
It Skandinavia Trading Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Skandinavian It Marketing Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
MM Skånes Bygg & Rivning Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress