Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gothia consulting group Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-9808

Telefon

070-733 75 70

Adress

Gävlegatan 25 bv
113 30 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är Gothia consulting group Kommanditbolag?

Gothia consulting group Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel, import o export av båtmotorer, reservdelar, partier och metaller avseende båtmotorer samt konsultverksamhet inom bemanning, förmedling, utbildningar. Läs mer om Gothia consulting group Kommanditbolag

Gävlegatan 25 bv

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Gothia consulting group Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gothia consulting group Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Patrik Karlsson (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gothia consulting group Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gothia consulting group Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-9808
Firmanamn Gothia consulting group Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs avslutad 2018-04-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gävlegatan 25 bv
Postadress 113 30 Stockholm
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-18
Firmanamn registrerat 2008-11-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel, import o export av båtmotorer, reservdelar, partier och metaller avseende båtmotorer samt konsultverksamhet inom bemanning, förmedling, utbildningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Uppgift om firmateckning saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gothia consulting group Kommanditbolag

Gothia consulting group Kommanditbolag registrerades 2008-11-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Gothia consulting group Kommanditbolag är Stig Patrik Karlsson.

Gothia consulting group Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-9808. Gothia consulting group Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Gothia consulting group Kommanditbolag på telefonnummer 070-733 75 70.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Gävlegatan 25 bv
113 30 Stockholm

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Gothia consulting group Kommanditbolag Konkurs
Konkurs
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress