Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-9766

Telefon

073-728 69 97

Adress

Hornsgatan 112
117 26 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag?

ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av begagnade kläder, skor och accessoarer. ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag registrerades 2008-11-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag

Hornsgatan 112

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag består av

Bolagsman

Margit Neagoe (66)

Ilie Neagoe (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-9766
Firmanamn ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-02-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hornsgatan 112
Postadress 117 26 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-18
Firmanamn registrerat 2008-11-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av begagnade kläder, skor och accessoarer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag

ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag registrerades 2008-11-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag är Margit Neagoe och Ilie Neagoe.

ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag har organisationsnummer 969738-9766. ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ROST, VINTAGE, SECONDHAND Handelsbolag på telefonnummer 073-728 69 97.

På samma adress finns även följande företag registrerade, True Society AB, Why Direction AB och Stilling Karlevall Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.