Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Katrin & Some Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-9246

Telefon

073-643 76 02

Adress

Gelbgjutaregatan 2
582 54 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Katrin & Some Handelsbolag?

Katrin & Some Handelsbolag är ett handelsbolag som ska bedriva lunchrestaurang och katering. Katrin & Some Handelsbolag registrerades 2008-11-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Katrin & Some Handelsbolag

Gelbgjutaregatan 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Katrin & Some Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Katrin & Some Handelsbolag består av

Bolagsman

Yosef Some (58)

Kathrin Some (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Katrin & Some Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Katrin & Some Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-9246
Firmanamn Katrin & Some Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-09-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gelbgjutaregatan 2
Postadress 582 54 Linköping
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-14
Firmanamn registrerat 2014-02-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva lunchrestaurang och katering
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Katrin & Some Handelsbolag

Katrin & Some Handelsbolag registrerades 2008-11-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Katrin & Some Handelsbolag är Yosef Some och Kathrin Khatoun Some.

Katrin & Some Handelsbolag har organisationsnummer 969738-9246. Katrin & Some Handelsbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med Katrin & Some Handelsbolag på telefonnummer 073-643 76 02.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Skill Scandinavia AB, Mydenty Sweden AB, Skill Training Scandinavia AB, Skill Rekrytering & Bemanning AB, ReiRei AB, Mölk Utbildning AB, Doris Holding AB och Katrin & Some AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.