Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-8867

Telefon

040-54 22 22

Adress

Vångavägen
238 41 Oxie

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag?

Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Restaurang, café, catering. Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag registrerades 2008-11-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag

Vångavägen

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Caroline Nicole Cecilia Cornu (46)

Komplementär

Philip Cornu (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-8867
Firmanamn Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-12-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vångavägen
Postadress 238 41 Oxie
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-13
Firmanamn registrerat 2008-11-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurang, café, catering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag

Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag registrerades 2008-11-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag är Caroline Nicole Cecilia Cornu och komplementär är Philip Robert Sören Cornu.

Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-8867. Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Sofiedals Golfkrog Kommanditbolag på telefonnummer 040-54 22 22.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

Vångavägen
238 41 Oxie
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress