Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-8669

Adress

Sjöbacka gård
155 91 Nykvarn

Antal ansvariga

3 st

Vad är Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag?

Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva inköp, försäljning och uppfödning av hästar, företrädesvis hopphästar, ävensom bedriva tränings- och tävlingsverksamhet med hästar samt annan därmed förenlig verksamhet. skall bedriva inackordering, rehabilitering och träning av hästar. s verksamhet består även av inköp, försäljning och uppfödning av hästar. I denna del av verksamheten ingår tränings- och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag

Sjöbacka gård

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jan Eric Gösta Emteryd 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Emeli Emteryd O'Brien (37)

Styrelsen i Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

The Craving Solution AB

Komplementär

Jan Emteryd JED Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-8669
Firmanamn Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sjöbacka gård
Postadress 155 91 Nykvarn
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-12
Firmanamn registrerat 2015-08-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2009-01-15
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2009-01-15
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
93191 - Tävling med hästar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och uppfödning av hästar, företrädesvis hopphästar, ävensom bedriva tränings- och tävlingsverksamhet med hästar samt annan därmed förenlig verksamhet. Företaget skall bedriva inackordering, rehabilitering och träning av hästar. Företagets verksamhet består även av inköp, försäljning och uppfödning av hästar. I denna del av verksamheten ingår tränings- och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47280086
Besöksadress: Sjöbacka gård
Postnummer: 155 91
Postort: Nykvarn
Län: Stockholms län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer: 070-976 20 05
Arbetsställenummer: 47280086
SNI-kod: 93191 - Tävling med hästar
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag

Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag registrerades 2008-11-12 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2009-01-15 och aktivt i momsregistret sedan 2009-01-15.

Kommanditdelägare i Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag är The Craving Solution AB och komplementär är Jan Emteryd JED Aktiebolag.

Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-8669. Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med Sjöbacka hästrehab och träningscenter Kommanditbolag på telefonnummer 070-976 20 05.

På samma adress finns även följande företag registrerade, CiTe AB, Jan Emteryd JED Aktiebolag och KoB Construction AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nykvarns kommun.