Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-8289

Telefon

08-545 524 88

Adress

Box 38
147 21 Tumba

Antal ansvariga

2 st

Vad är Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag?

Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Resebyrå och kafeteriaverksamhet. Förlag och förmedling av reselitteratur samt import, export verksamhet avseende böcker, kassetter och livsmedel. Försäljning av hälsokostprodukter samt reseböcker. Import och export av hälsokostprodukter och böcker. Husförmedling. Läs mer om Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Supattra Artvineli (48)

Komplementär

Saba Artvineli (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-8289
Firmanamn Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-04-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 38
Postadress 147 21 Tumba
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-11
Firmanamn registrerat 2010-03-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Resebyrå och kafeteriaverksamhet. Förlag och förmedling av reselitteratur samt import, export verksamhet avseende böcker, kassetter och livsmedel. Försäljning av hälsokostprodukter samt reseböcker. Import och export av hälsokostprodukter och böcker. Husförmedling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag

Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag registrerades 2008-11-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag är Supattra Artvineli och komplementär är Saba Artvineli.

Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-8289. Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med Euro Asia pacific Tumba Kommanditbolag på telefonnummer 08-545 524 88.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Botkyrka.

Registrerat på adressen

Box 38
147 21 Tumba
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress