Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NYDA Event & allservice Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-7844

Telefon

-

Adress

Harneskvägen 2
184 60 Åkersberga

Antal ansvariga

2 st

Vad är NYDA Event & allservice Handelsbolag?

NYDA Event & allservice Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Ljud, ljus och event samt snöröjning, inredning, gräv och schakt och uthyrning av eventrelaterat material och hantverksrelaterade verktyg, samt idka hantverkstjänster och konsultation inom musik. Läs mer om NYDA Event & allservice Handelsbolag

Harneskvägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för NYDA Event & allservice Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NYDA Event & allservice Handelsbolag består av

Bolagsman

Fredrik Nylén (39)

Klas Dahlgren (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NYDA Event & allservice Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NYDA Event & allservice Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-7844
Firmanamn NYDA Event & allservice Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-01-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Harneskvägen 2
Postadress 184 60 Åkersberga
Säte Österåker, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-10
Firmanamn registrerat 2008-11-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Ljud, ljus och event samt snöröjning, inredning, gräv och schakt och uthyrning av eventrelaterat material och hantverksrelaterade verktyg, samt idka hantverkstjänster och konsultation inom musik.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NYDA Event & allservice Handelsbolag

NYDA Event & allservice Handelsbolag registrerades 2008-11-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i NYDA Event & allservice Handelsbolag är Fredrik Per Erik Nylén och Klas Erik Gunnar Dahlgren.

NYDA Event & allservice Handelsbolag har organisationsnummer 969738-7844. NYDA Event & allservice Handelsbolag har säte i Österåker. Det går bra att ta kontakt med NYDA Event & allservice Handelsbolag på adress Harneskvägen 2, 184 60 Åkersberga.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Österåker.

Registrerat på adressen

Harneskvägen 2
184 60 Åkersberga
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress