Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-6887

Telefon

08-630 37 73

Adress

Box 2959
187 29 Täby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag?

Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Advokatverksamhet. Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag registrerades 2008-11-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Olof Arne Alderling (73)

Göran Eriksson (71)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-6887
Firmanamn Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 2959
Postadress 187 29 Täby
Säte Täby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-05
Firmanamn registrerat 2008-11-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69101 - Advokatbyråverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Advokatverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag

Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag registrerades 2008-11-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag är Lars Olof Arne Alderling och Hans Göran Vilhelm Eriksson.

Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag har organisationsnummer 969738-6887. Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag har säte i Täby. Det går bra att ta kontakt med Advokatfirman Eriksson & Alderling Handelsbolag på telefonnummer 08-630 37 73.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB, Löts Entreprenad & Bil Aktiebolag, Anders Thomson Consulting AB, AB Skärgårdshjälpen i Roslagen, Rätt och Riktigt Bygg i Täby AB, Jansson & Frank Produktion AB, Rum1 & Co AB och Boxelle Aktiebolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Täby.

Registrerat på adressen

Box 2959
187 29 Täby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress