Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

AM Gruppen Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-5913

Telefon

08-760 30 32

Adress

c/o Ali Mursal
Rinkebyplan 2 lgh 1404
163 73 Spånga

Antal ansvariga

2 st

Vad är AM Gruppen Handelsbolag?

AM Gruppen Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Penningöverföring till olika länder. Import av livsmedel samt kläder samt försäljning av tjänster inom vård och städning. Lotsföretag till nyanlända, för att hjälpa dem med olika behov som dom behöver inom samhället. Läs mer om AM Gruppen Handelsbolag

Rinkebyplan 2 lgh 1404

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för AM Gruppen Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i AM Gruppen Handelsbolag består av

Bolagsman

Abdullahi Sheikh Abdi (60)

Ali Farah (31)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för AM Gruppen Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om AM Gruppen Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-5913
Firmanamn AM Gruppen Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-09-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rinkebyplan 2 lgh 1404
Postadress 163 73 Spånga
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-03
Firmanamn registrerat 2008-11-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Penningöverföring till olika länder. Import av livsmedel samt kläder samt försäljning av tjänster inom vård och städning. Lotsföretag till nyanlända, för att hjälpa dem med olika behov som dom behöver inom samhället.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om AM Gruppen Handelsbolag

AM Gruppen Handelsbolag registrerades 2008-11-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i AM Gruppen Handelsbolag är Abdullahi Ali Salad Sheikh Abdi och Ali Farah.

AM Gruppen Handelsbolag har organisationsnummer 969738-5913. AM Gruppen Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med AM Gruppen Handelsbolag på telefonnummer 08-760 30 32.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Rinkebyplan 2 lgh 1404
163 73 Spånga
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress