Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-4601

Telefon

031-14 85 55

Adress

Hinderbanan 28 4tr
415 23 Göteborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag?

Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Försäljning tobak, drycker, smörgås, frukt, godis och spel. Konsultverksamhet avseende företags org och rådgivning. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva, mäkleri av affärsrörelse, handel med värdepapper, juridiska konsultationer och juridisk rådgivning via internet, bokföringsverksamhet, bemanningsverksamhet genom uthyrning. Vidare skall bolaget bedriva restaurang-, bar- och caféverksamhet,försäljning av köks och restaurangmaskiner, samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten omfattar lämnande eller förmedling av krediter till företag och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva kredit-, leasing- och factoringverksamhet, utan att bedriva bank eller finansieringsrörelse som avses i lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse, samt annan därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag

Hinderbanan 28 4tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Ali Reza Saber 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag består av

Komplementär

Ali Reza Saber (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-4601
Firmanamn Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-05-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hinderbanan 28 4tr
Postadress 415 23 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-27
Firmanamn registrerat 2008-10-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
92000 - Spel- och vadhållningsverksamhet
47260 - Specialiserad butikshandel med tobaksvaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning tobak, drycker, smörgås, frukt, godis och spel. Konsultverksamhet avseende företags org och rådgivning. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva, mäkleri av affärsrörelse, handel med värdepapper, juridiska konsultationer och juridisk rådgivning via internet, bokföringsverksamhet, bemanningsverksamhet genom uthyrning. Vidare skall bolaget bedriva restaurang-, bar- och caféverksamhet,försäljning av köks och restaurangmaskiner, samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten omfattar lämnande eller förmedling av krediter till företag och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva kredit-, leasing- och factoringverksamhet, utan att bedriva bank eller finansieringsrörelse som avses i lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse, samt annan därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag

Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag registrerades 2008-10-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag är Ali Reza Saber.

Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-4601. Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Linnéplatsens spelcenter Kommanditbolag på telefonnummer 031-14 85 55.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Lucas Kafeet i Göteborg AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Hinderbanan 28 4tr
415 23 Göteborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress