Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

(Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-3918

Telefon

-

Adress

Viksbergs Säteri
152 95 Södertälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag?

(Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Planering och anordning av events såsom bröllop och andra festarrangemang. Läs mer om (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag

Viksbergs Säteri

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag består av

Bolagsman

Lisette Stagling (44)

Marlene Birgersson Hart (31)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-3918
Firmanamn (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-01-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Viksbergs Säteri
Postadress 152 95 Södertälje
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-23
Firmanamn registrerat 2008-10-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Planering och anordning av events såsom bröllop och andra festarrangemang.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag

(Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag registrerades 2008-10-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag är Sandra Lisette Pauline Stagling och Marlene Christina Birgersson Hart.

(Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag har organisationsnummer 969738-3918. (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med (Ella mi philosophy) Emp events. Handelsbolag på adress Viksbergs Säteri, 152 95 Södertälje.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Familjeakademin AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Södertälje kommun.

Registrerat på adressen

Viksbergs Säteri
152 95 Södertälje
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress