Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-3777

Telefon

08-36 91 15

Adress

Solhagavägen 30 A
163 52 Spånga

Antal ansvariga

1 st

Vad är Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag?

Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bygg och markarbeten samt åkeriverksamhet. Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag registrerades 2008-10-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag

Solhagavägen 30 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag består av

Komplementär

Björn Helge Hjälm (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-3777
Firmanamn Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-04-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Solhagavägen 30 A
Postadress 163 52 Spånga
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-23
Firmanamn registrerat 2008-10-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bygg och markarbeten samt åkeriverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag

Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag registrerades 2008-10-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag är Björn Helge Hjälm.

Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-3777. Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Hjälm Mark & Transport Kommanditbolag på telefonnummer 08-36 91 15.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Solhagavägen 30 A
163 52 Spånga
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: