Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

One music entertainment i Sverige Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-2670

Telefon

08-550 674 87

Adress

c/o Poli
Söderbergsgatan 7
151 33 Södertälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är One music entertainment i Sverige Handelsbolag?

One music entertainment i Sverige Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Musikproduktion, inspelning av musik, distribution av musikfiler och agenturverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om One music entertainment i Sverige Handelsbolag

Söderbergsgatan 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för One music entertainment i Sverige Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i One music entertainment i Sverige Handelsbolag består av

Bolagsman

Martin Göz (32)

Renio Poli (31)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för One music entertainment i Sverige Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om One music entertainment i Sverige Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-2670
Firmanamn One music entertainment i Sverige Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-05-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Söderbergsgatan 7
Postadress 151 33 Södertälje
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-17
Firmanamn registrerat 2009-06-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
59200 - Ljudinspelning och fonogramutgivning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Musikproduktion, inspelning av musik, distribution av musikfiler och agenturverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om One music entertainment i Sverige Handelsbolag

One music entertainment i Sverige Handelsbolag registrerades 2008-10-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i One music entertainment i Sverige Handelsbolag är Martin Göz och Robin Renio Poli.

One music entertainment i Sverige Handelsbolag har organisationsnummer 969738-2670. One music entertainment i Sverige Handelsbolag har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med One music entertainment i Sverige Handelsbolag på telefonnummer 08-550 674 87.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Villa Poli Fastighets AB, Tibel Consulting AB, Södertälje Socialpedagogik AB, Jakt & Jycke i Sverige AB och One music entertainment i Sverige AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Södertälje.