Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Fredrikshovs Catering Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-2563

Telefon

073-318 26 33

Adress

Fredrikshovsgatan 8
115 23 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är Fredrikshovs Catering Handelsbolag?

Fredrikshovs Catering Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Cateringsverksamhet. Fredrikshovs Catering Handelsbolag registrerades 2008-10-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Fredrikshovs Catering Handelsbolag

Fredrikshovsgatan 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fredrikshovs Catering Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fredrikshovs Catering Handelsbolag består av

Bolagsman

Tony Ulwahn (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fredrikshovs Catering Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fredrikshovs Catering Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-2563
Firmanamn Fredrikshovs Catering Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-07-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fredrikshovsgatan 8
Postadress 115 23 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-17
Firmanamn registrerat 2008-10-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
56210 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Cateringsverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas ensam av
 • - bolagsmannen
 • - Antalet registrerade bolagsmän har gått ner till en.
 • - Enligt 2 kap. 28 § Lag (1980:1102) om handelsbolag
 • - och enkla bolag anses bolaget ha trätt i likvidation
 • - när detta förhållande bestått i sex månader.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fredrikshovs Catering Handelsbolag

Fredrikshovs Catering Handelsbolag registrerades 2008-10-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Fredrikshovs Catering Handelsbolag är Bo Tony Ulwahn.

Fredrikshovs Catering Handelsbolag har organisationsnummer 969738-2563. Fredrikshovs Catering Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Fredrikshovs Catering Handelsbolag på telefonnummer 073-318 26 33.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Trade Inger AB, 2ndView AB, DAVWILL AB, Cector Group AB, Litt Atlantic AB, Bostadsrättsföreningen Hornblåsaren 34, H.M. KONUNGENS MOTORTORPEDBÅTSKLUBB och STIFTELSEN KONTAKT OCH GEMENSKAPS SAMFOND med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.