Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-1417

Telefon

073-368 25 59

Adress

Östermalmsgatan 82
114 50 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag?

Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva ekonomikonsultering. Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag registrerades 2008-10-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag

Östermalmsgatan 82

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Alexander Almström (40)

Sven Tage Olof Piehl (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-1417
Firmanamn Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-03-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Östermalmsgatan 82
Postadress 114 50 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-10
Firmanamn registrerat 2008-10-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva ekonomikonsultering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag

Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag registrerades 2008-10-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag är John Alexander Almström och Sven Tage Olof Piehl.

Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag har organisationsnummer 969738-1417. Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Almström & Piehl Ekonomikonsult Handelsbolag på telefonnummer 073-368 25 59.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Maria Magdalena Aktiebolag, Gripsholms Fastighetsförmedling AB, Spagnoletto Agency AB, JB SELECTION AB, NUMBR AB, Annika Nilsson Body Harmony och Bostadsrättsföreningen Tjädern 9.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.