Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Belmont Make Up Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-1359

Telefon

08-525 077 48

Adress

Grubbensringen 13
112 69 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Belmont Make Up Handelsbolag?

Belmont Make Up Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Import och försäljning av kosmetiska produkter. Belmont Make Up Handelsbolag registrerades 2008-10-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Belmont Make Up Handelsbolag

Grubbensringen 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Belmont Make Up Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Belmont Make Up Handelsbolag består av

Bolagsman

Lyota Imogene Talula Swainson (48)

Pär Johansson (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Belmont Make Up Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Belmont Make Up Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-1359
Firmanamn Belmont Make Up Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Grubbensringen 13
Postadress 112 69 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-10
Firmanamn registrerat 2008-10-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import och försäljning av kosmetiska produkter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Belmont Make Up Handelsbolag

Belmont Make Up Handelsbolag registrerades 2008-10-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Belmont Make Up Handelsbolag är Lyota Imogene Talula Swainson och Pär Erik Mattias Johansson.

Belmont Make Up Handelsbolag har organisationsnummer 969738-1359. Belmont Make Up Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Belmont Make Up Handelsbolag på telefonnummer 08-525 077 48.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Safe Haven AB, Belmont Beauty AB, CRP Utveckling AB, Cap Estate AB, Cap Estate Holding 1 AB, Fåsjö Park AB, Fåsjö Park 4 AB och Fåsjö Park 2 AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.