Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag

Organisationsnummer

969738-1235

Telefon

08-645 42 09

Adress

c/o Lars Nilsson
Djupdalsgatan 31
688 30 Storfors

Antal ansvariga

2 st

Vad är Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag?

Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bygg, rivning och städning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag

Djupdalsgatan 31

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Kjell Oskar Johansson (64)

Komplementär

Lars Nilsson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-1235
Firmanamn Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Djupdalsgatan 31
Postadress 688 30 Storfors
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-09
Firmanamn registrerat 2008-10-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bygg, rivning och städning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag

Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag registrerades 2008-10-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag är Kjell Oskar Johansson och komplementär är Lars Lennart Nilsson.

Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag har organisationsnummer 969738-1235. Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Monsun Bygg o Entreprenad Kommanditbolag på telefonnummer 08-645 42 09.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Djupdalsgatan 31
688 30 Storfors
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress