Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Wirén Goldea konsulter Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-9288

Telefon

-

Adress

Berghällsvägen 33
163 45 Spånga

Antal ansvariga

2 st

Vad är Wirén Goldea konsulter Handelsbolag?

Wirén Goldea konsulter Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom IT och audio'video. Wirén Goldea konsulter Handelsbolag registrerades 2008-10-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Wirén Goldea konsulter Handelsbolag

Berghällsvägen 33

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Wirén Goldea konsulter Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Wirén Goldea konsulter Handelsbolag består av

Bolagsman

Victor Goldea (31)

Karl Wirén (31)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Wirén Goldea konsulter Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Wirén Goldea konsulter Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-9288
Firmanamn Wirén Goldea konsulter Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-03-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Berghällsvägen 33
Postadress 163 45 Spånga
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-01
Firmanamn registrerat 2008-10-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom IT och audio'video.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Wirén Goldea konsulter Handelsbolag

Wirén Goldea konsulter Handelsbolag registrerades 2008-10-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Wirén Goldea konsulter Handelsbolag är Victor Goldea och Karl Erik Hellmut Wirén.

Wirén Goldea konsulter Handelsbolag har organisationsnummer 969737-9288. Wirén Goldea konsulter Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Wirén Goldea konsulter Handelsbolag på adress Berghällsvägen 33, 163 45 Spånga.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Berghällsvägen 33
163 45 Spånga
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress