Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

2204 Förvaltning Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-8959

Telefon

-

Adress

Box 881
101 37 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är 2204 Förvaltning Kommanditbolag?

2204 Förvaltning Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva ekonomisk redovisning och revision, förvaltning av egna och arrenderade fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om 2204 Förvaltning Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för 2204 Förvaltning Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i 2204 Förvaltning Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Abacus Invest Ltd 06298875

Komplementär

ABACUS Group Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för 2204 Förvaltning Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om 2204 Förvaltning Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8959
Firmanamn 2204 Förvaltning Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2021-03-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 881
Postadress 101 37 Stockholm
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-30
Firmanamn registrerat 2015-12-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva ekonomisk redovisning och revision, förvaltning av egna och arrenderade fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om 2204 Förvaltning Kommanditbolag

2204 Förvaltning Kommanditbolag registrerades 2008-09-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i 2204 Förvaltning Kommanditbolag är Abacus Invest Ltd 06298875 och komplementär är ABACUS Group Kommanditbolag.

2204 Förvaltning Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-8959. 2204 Förvaltning Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med 2204 Förvaltning Kommanditbolag på adress Box 881, 101 37 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Brackendale Scandinavia Kommanditbolag, DEAB Komplementär Kommanditbolag, DEAB Kommanditdelägare Kommanditbolag, ABACUS Group Kommanditbolag, DEAB & Co Kommanditbolag, DEAB Kommanditbolag, DEAB IT Kommanditbolag och DEAB Bemanning Kommanditbolag med flera.

Registrerat på adressen

Box 881
101 37 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress