Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HittaVägen Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-8926

Telefon

090-433 26

Adress

Ström 265
905 81 Umeå

Antal ansvariga

2 st

Vad är HittaVägen Kommanditbolag?

HittaVägen Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Social rehabilitering genom att förena aktiviteter med djur, natur och hälsa tillsammans med aktiv coaching för att hitta nya intressen och aktiviteter. Syftet är att ge personer ett fungerande privatliv och arbetsliv. Erbjuder läger för 'barnungdomar med självständighetsträning utifrån den egna förutsättningen. Arbetar för: - att ge möjligthet till att utveckla sina färdigheter främst inom sociala områden såsom socialt samspel med andra, kommunikation, sjävständighet. - att ge möjligehet till personlig utveckling av det egna självförtroendet-självkänslan - att ge möjligthet att prova på nya aktiviteter utan 'föräldrar vårdnadshavare - självständighetsträning. Läs mer om HittaVägen Kommanditbolag

Ström 265

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HittaVägen Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HittaVägen Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Elisabet Nilsson (56)

Komplementär

Anna Katarina Norqvist (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HittaVägen Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HittaVägen Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8926
Firmanamn HittaVägen Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ström 265
Postadress 905 81 Umeå
Säte Umeå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2012-05-10
Firmanamn registrerat 2012-05-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
86905 - Fysioterapeutisk verksamhet o.d.
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Social rehabilitering genom att förena aktiviteter med djur, natur och hälsa tillsammans med aktiv coaching för att hitta nya intressen och aktiviteter. Syftet är att ge personer ett fungerande privatliv och arbetsliv. Erbjuder läger för 'barnungdomar med självständighetsträning utifrån den egna förutsättningen. Arbetar för: - att ge möjligthet till att utveckla sina färdigheter främst inom sociala områden såsom socialt samspel med andra, kommunikation, sjävständighet. - att ge möjligehet till personlig utveckling av det egna självförtroendet-självkänslan - att ge möjligthet att prova på nya aktiviteter utan 'föräldrar vårdnadshavare - självständighetsträning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HittaVägen Kommanditbolag

HittaVägen Kommanditbolag registrerades 2012-05-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i HittaVägen Kommanditbolag är Anna Elisabet Nilsson och komplementär är Anna Katarina Norqvist.

HittaVägen Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-8926. HittaVägen Kommanditbolag har säte i Umeå. Det går bra att ta kontakt med HittaVägen Kommanditbolag på telefonnummer 090-433 26.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Stall Catarina Norqvist.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Umeå.

Registrerat på adressen

Ström 265
905 81 Umeå
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: