Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm

Organisationsnummer

969737-8751

Telefon

070-406 86 46

Adress

c/o Dahlquist
Malgomajvägen 3
120 60 Årsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm?

Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm är ett handelsbolag vars verksamhet är Författande och utgivning av specialpedagogiska läromedel. Läs mer om Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm

Malgomajvägen 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm består av

Bolagsman

Lena Gårdhagen Eriksson (67)

Ewa Dahlquist (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8751
Firmanamn Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-10-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Malgomajvägen 3
Postadress 120 60 Årsta
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-29
Firmanamn registrerat 2008-09-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Författande och utgivning av specialpedagogiska läromedel.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm

Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm registrerades 2008-09-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm är Doris Lena Christine Gårdhagen Eriksson och Ewa Patricia Dahlquist.

Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm har organisationsnummer 969737-8751. Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Lewande specialpedagogik i Stockholm på telefonnummer 070-406 86 46.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Malgomajvägen 3
120 60 Årsta
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress