Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

DTD Advertising Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-8744

Telefon

-

Adress

c/o Daniel Källberg
Dalagatan 86F
113 43 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är DTD Advertising Handelsbolag?

DTD Advertising Handelsbolag är ett handelsbolag som säljer annonsplatser i anteckningsblock vilka tillverkas av extern part. Dessa block designas, förbereds för tryck, utgives och distribueras av företaget. Läs mer om DTD Advertising Handelsbolag

Dalagatan 86F

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för DTD Advertising Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i DTD Advertising Handelsbolag består av

Bolagsman

Eric Daniel Källberg (39)

Tomas Göransson (38)

David Bergqvist (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för DTD Advertising Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om DTD Advertising Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8744
Firmanamn DTD Advertising Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-03-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Dalagatan 86F
Postadress 113 43 Stockholm
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-29
Firmanamn registrerat 2008-09-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget säljer annonsplatser i anteckningsblock vilka tillverkas av extern part. Dessa block designas, förbereds för tryck, utgives och distribueras av företaget.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om DTD Advertising Handelsbolag

DTD Advertising Handelsbolag registrerades 2008-09-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

DTD Advertising Handelsbolag har organisationsnummer 969737-8744. DTD Advertising Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med DTD Advertising Handelsbolag på adress Dalagatan 86F, 113 43 Stockholm.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Dalagatan 86F
113 43 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress