Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-8439

Telefon

070-718 85 10

Adress

PL 2270
762 91 Rimbo

Antal ansvariga

2 st

Vad är J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag?

J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva åkeriverksamhet och entreprenadverksamhet avseende schaktning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag

PL 2270

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Joakim Bohman 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Joakim Bohman (60)

Komplementär

John Arne Bohman (83)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8439
Firmanamn J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-07-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress PL 2270
Postadress 762 91 Rimbo
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-26
Firmanamn registrerat 2008-11-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet och entreprenadverksamhet avseende schaktning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag

J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag registrerades 2008-09-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag är Per Arne Joakim Bohman och komplementär är John Arne Bohman.

J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-8439. J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag har säte i Norrtälje. Det går bra att ta kontakt med J Bohmans Entreprenad Kommanditbolag på telefonnummer 070-718 85 10.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

PL 2270
762 91 Rimbo
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress