Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RIMINI - GASTRO Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-8389

Telefon

076-280 69 84

Adress

Eklandagatan 44
412 82 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är RIMINI - GASTRO Kommanditbolag?

RIMINI - GASTRO Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Restaurangverksamhet. RIMINI - GASTRO Kommanditbolag registrerades 2008-09-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om RIMINI - GASTRO Kommanditbolag

Eklandagatan 44

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RIMINI - GASTRO Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RIMINI - GASTRO Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Luisa Sommaruga (48)

Komplementär

Giannini, Massimo

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RIMINI - GASTRO Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RIMINI - GASTRO Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8389
Firmanamn RIMINI - GASTRO Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2020-01-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Eklandagatan 44
Postadress 412 82 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-26
Firmanamn registrerat 2008-09-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurangverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RIMINI - GASTRO Kommanditbolag

RIMINI - GASTRO Kommanditbolag registrerades 2008-09-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i RIMINI - GASTRO Kommanditbolag är Luisa Margareta Silvia Sommaruga och komplementär är .

RIMINI - GASTRO Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-8389. RIMINI - GASTRO Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med RIMINI - GASTRO Kommanditbolag på telefonnummer 076-280 69 84.

På samma adress finns även följande företag registrerade, HVARDAG AB, Eklandagatans fotvårdsklinik Aktiebolag och EKLANDAGATANS FOTVÅRD.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen