Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Aigis Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-8264

Telefon

076-801 15 22

Adress

c/o Dan Kaltea
Ringvägen 27 B
645 51 Strängnäs

Antal ansvariga

2 st

Vad är Aigis Handelsbolag?

Aigis Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av tjänster och material till fastighetsbranschen. Material såsom prognosstyrningsutrustning för inomhusklimat- styrning, LAN-nät, utrustning för energibesparing. Tjänster såsom projektering, upphandling och projektledning av installations-, bygg- och markentreprenader, paramitrering av klimatstyrnings- system inomhus, rådgivning i energisparfrågor. Läs mer om Aigis Handelsbolag

Ringvägen 27 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Dan Kaltea 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Aigis Handelsbolag består av

Bolagsman

Dan Kaltea (68)

Jan Sundfors (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Aigis Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Aigis Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8264
Firmanamn Aigis Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ringvägen 27 B
Postadress 645 51 Strängnäs
Säte Strängnäs, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-25
Firmanamn registrerat 2008-09-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av tjänster och material till fastighetsbranschen. Material såsom prognosstyrningsutrustning för inomhusklimat- styrning, LAN-nät, utrustning för energibesparing. Tjänster såsom projektering, upphandling och projektledning av installations-, bygg- och markentreprenader, paramitrering av klimatstyrnings- system inomhus, rådgivning i energisparfrågor.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Aigis Handelsbolag

Aigis Handelsbolag registrerades 2008-09-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Aigis Handelsbolag är Mats Åke Dan Kaltea och Jan Mikael Sundfors.

Aigis Handelsbolag har organisationsnummer 969737-8264. Aigis Handelsbolag har säte i Strängnäs. Det går bra att ta kontakt med Aigis Handelsbolag på telefonnummer 076-801 15 22.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aigis AB och Aega echo energiprodukter Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Strängnäs.

Registrerat på adressen

Ringvägen 27 B
645 51 Strängnäs
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: