Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-8223

Adress

Antal ansvariga

0 st

Vad är ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag?

ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Juridisk rådgivning, bemanningsverksamhet, rekrytering och förmeding på uppdrag och inkassoverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed sammanhängande eller jämförlig verksamhet. Läs mer om ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Det finns inga insamlade uppgifter för detta bolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-8223
Firmanamn ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress
Säte Burlöv, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-25
Firmanamn registrerat 2012-09-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Juridisk rådgivning, bemanningsverksamhet, rekrytering och förmeding på uppdrag och inkassoverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed sammanhängande eller jämförlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Uppgift om firmateckning saknas
  • - Bolagsmän saknas.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag

ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag registrerades 2008-09-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-8223. ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag har säte i Burlöv. Det går bra att ta kontakt med ARLÖVS JURIST & REDOVISNINGS BYRÅ Kommanditbolag på telefonnummer 073-153 02 72.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress