Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-7944

Telefon

-

Adress

Timmermansgatan 22
118 55 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag?

Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Restaurangverksamhet. Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag registrerades 2008-09-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag

Timmermansgatan 22

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag består av

Bolagsman

Mizanurrahman Fakir (57)

Sharmin Akhter (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-7944
Firmanamn Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Timmermansgatan 22
Postadress 118 55 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-24
Firmanamn registrerat 2008-09-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurangverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag

Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag registrerades 2008-09-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag är Mizanurrahman Fakir och Sharmin Akhter.

Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag har organisationsnummer 969737-7944. Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Restaurang Sonar Bangla Handelsbolag på adress Timmermansgatan 22, 118 55 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Hypersquare AB, Frölings Trägolv AB, Timmer AB, GBT Concept AB, Bostadsrättsföreningen Timmerkrukan och MESHEWE.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.