Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Arganon Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-7662

Telefon

-

Adress

Östra Brovaktaregatan 43A
431 36 Mölndal

Antal ansvariga

2 st

Vad är Arganon Handelsbolag?

Arganon Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Verksamhet inom processteknik som bl.a omfattar omrörning, dosering, filtrering av t.ex. kontaminerad jord. Bolaget kommer i huvudsak att marknadsföra en process för rening av kontaminerad jord via agenter på den italienska marknaden. Läs mer om Arganon Handelsbolag

Östra Brovaktaregatan 43A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Arganon Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Arganon Handelsbolag består av

Bolagsman

Max Rapp Ricciardi (57)

Daniel Kozmo Kostefski Frestad (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Arganon Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Arganon Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-7662
Firmanamn Arganon Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Östra Brovaktaregatan 43A
Postadress 431 36 Mölndal
Säte Mölndal, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-23
Firmanamn registrerat 2008-09-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamhet inom processteknik som bl.a omfattar omrörning, dosering, filtrering av t.ex. kontaminerad jord. Bolaget kommer i huvudsak att marknadsföra en process för rening av kontaminerad jord via agenter på den italienska marknaden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Arganon Handelsbolag

Arganon Handelsbolag registrerades 2008-09-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Arganon Handelsbolag är Max Claudio Marcello Rapp Ricciardi och Daniel Kozmo Kostefski Frestad.

Arganon Handelsbolag har organisationsnummer 969737-7662. Arganon Handelsbolag har säte i Mölndal. Det går bra att ta kontakt med Arganon Handelsbolag på adress Östra Brovaktaregatan 43A, 431 36 Mölndal.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mölndals kommun.

Registrerat på adressen

Östra Brovaktaregatan 43A
431 36 Mölndal
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress