Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Aom clothing and trading Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-7605

Telefon

-

Adress

c/o Army Of Me
Bergsgatan 49
112 31 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Aom clothing and trading Handelsbolag?

Aom clothing and trading Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Tillverkning och försäljning av kläder. Aom clothing and trading Handelsbolag registrerades 2008-09-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Aom clothing and trading Handelsbolag

Bergsgatan 49

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Aom clothing and trading Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Aom clothing and trading Handelsbolag består av

Bolagsman

Daniel Anders Wahlberg (37)

Richard Sjöblom (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Aom clothing and trading Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Aom clothing and trading Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-7605
Firmanamn Aom clothing and trading Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-09-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bergsgatan 49
Postadress 112 31 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-23
Firmanamn registrerat 2008-09-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillverkning och försäljning av kläder.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Aom clothing and trading Handelsbolag

Aom clothing and trading Handelsbolag registrerades 2008-09-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Aom clothing and trading Handelsbolag är Daniel Anders Wahlberg och Johan Richard Sjöblom.

Aom clothing and trading Handelsbolag har organisationsnummer 969737-7605. Aom clothing and trading Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Aom clothing and trading Handelsbolag på adress Bergsgatan 49, 112 31 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Hotel Collection Sweden AB, HOTELINTERIOR SWEDEN AB, Elisabeth Bexter AB och FMH Restaurangtextil AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.