Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

PHWiberg Invest Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-7548

Telefon

-

Adress

Box 5214
200 72 Malmö

Antal ansvariga

2 st

Vad är PHWiberg Invest Kommanditbolag?

PHWiberg Invest Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Affärsutveckling av nya och befintliga bolag och affärsidéer. Läs mer om PHWiberg Invest Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för PHWiberg Invest Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i PHWiberg Invest Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Patrik Hansson Wiberg (51)

Komplementär

P H Wiberg Redovisningsbyrå AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för PHWiberg Invest Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om PHWiberg Invest Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-7548
Firmanamn PHWiberg Invest Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 5214
Postadress 200 72 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-23
Firmanamn registrerat 2008-09-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Affärsutveckling av nya och befintliga bolag och affärsidéer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om PHWiberg Invest Kommanditbolag

PHWiberg Invest Kommanditbolag registrerades 2008-09-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i PHWiberg Invest Kommanditbolag är Patrik Hansson Wiberg och komplementär är P H Wiberg Redovisningsbyrå AB.

PHWiberg Invest Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-7548. PHWiberg Invest Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med PHWiberg Invest Kommanditbolag på adress Box 5214, 200 72 Malmö.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Sydskåne Tillverknings AB, Buy Carbon Black AB och Bostadsrättsföreningen Hyllinge Ängar 1.

Registrerat på adressen

Box 5214
200 72 Malmö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress