Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-7183

Adress

Artistvägen 37
682 34 Filipstad

Antal ansvariga

1 st

Vad är Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag?

Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Borrning- och sprängningsarbeten. Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag registrerades 2010-06-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag

Artistvägen 37

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag består av

Komplementär

Lars-Åke Hopman (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-7183
Firmanamn Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-10-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Artistvägen 37
Postadress 682 34 Filipstad
Säte Filipstad, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-06-08
Firmanamn registrerat 2010-06-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Borrning- och sprängningsarbeten.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag

Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag registrerades 2010-06-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag är Karl Erik Ingemar Lars-Åke Hopman.

Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-7183. Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag har säte i Filipstad. Det går bra att ta kontakt med Bergslagens Bergteknik Kommanditbolag på telefonnummer 0590-109 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Elvato Bergsprängning AB och Höglunda Bygg & Gräv Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Filipstad.

Registrerat på adressen