Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

JT Förvaltning Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-6490

Telefon

-

Adress

c/o Julia Johansson
Jungfrubergsvägen 16
589 31 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är JT Förvaltning Handelsbolag?

JT Förvaltning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Förvaltning och uthyrning av egna och arrenderade fastigheter och bostäder. Läs mer om JT Förvaltning Handelsbolag

Jungfrubergsvägen 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för JT Förvaltning Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i JT Förvaltning Handelsbolag består av

Bolagsman

Julia Cecilia Johansson (39)

Tim Johansson (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för JT Förvaltning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om JT Förvaltning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-6490
Firmanamn JT Förvaltning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-07-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jungfrubergsvägen 16
Postadress 589 31 Linköping
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-16
Firmanamn registrerat 2008-09-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förvaltning och uthyrning av egna och arrenderade fastigheter och bostäder.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om JT Förvaltning Handelsbolag

JT Förvaltning Handelsbolag registrerades 2008-09-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i JT Förvaltning Handelsbolag är Julia Cecilia Johansson och Tim Jan Johansson.

JT Förvaltning Handelsbolag har organisationsnummer 969737-6490. JT Förvaltning Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med JT Förvaltning Handelsbolag på adress Jungfrubergsvägen 16, 589 31 Linköping.

På samma adress finns även följande företag registrerade, TJ Johansson Holding AB, Ekorrens Hus AB, CMJT Förvaltning AB och Fastighets AB Skade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.