Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-6318

Telefon

073-056 33 37

Adress

c/o Björn Karlsson
Torpa gård
355 93 Växjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag?

Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vi säljer paketresor specialiserade på äventyrs-skidåkning i Gulmarg, Himalaya. Vi sammanställer paket från lokala leverantörer men också via samarbete med resebyråer i Sverige. Läs mer om Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag

Torpa gård

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag består av

Bolagsman

Tony Linell (40)

Björn Karlsson (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-6318
Firmanamn Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-01-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Torpa gård
Postadress 355 93 Växjö
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-16
Firmanamn registrerat 2008-09-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vi säljer paketresor specialiserade på äventyrs-skidåkning i Gulmarg, Himalaya. Vi sammanställer paket från lokala leverantörer men också via samarbete med resebyråer i Sverige.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag

Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag registrerades 2008-09-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag är Tony Patrik Linell och Björn Johan Anders Karlsson.

Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag har organisationsnummer 969737-6318. Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med Linell-B.K Adventure Travel Handelsbolag på telefonnummer 073-056 33 37.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Växjö Solfilmsmontage AB, Växjö Solfilmsmontage, FRÖBERG, CAROLINA och BLÄDINGEBYGDENS RYTTARSÄLLSKAP.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Växjö.

Registrerat på adressen