Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Maroja Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-6094

Telefon

070-333 15 64

Adress

c/o Roja Argenturer
Spannarboda Lövåsen 956
711 94 Lindesberg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Maroja Handelsbolag?

Maroja Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Friskvård och massage, detaljhandel samt handel med varupartier inom hygien-, present-, leksaks-, hemtextil-, konfektions- och kontorsbranschen, samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Maroja Handelsbolag

Spannarboda Lövåsen 956

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Maroja Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Maroja Handelsbolag består av

Bolagsman

Roland Jansson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Maroja Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Maroja Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-6094
Firmanamn Maroja Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Spannarboda Lövåsen 956
Postadress 711 94 Lindesberg
Säte Lindesberg, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-15
Firmanamn registrerat 2008-11-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Friskvård och massage, detaljhandel samt handel med varupartier inom hygien-, present-, leksaks-, hemtextil-, konfektions- och kontorsbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Jansson, Roland Wilhelm Gunnar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Maroja Handelsbolag

Maroja Handelsbolag registrerades 2008-09-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Maroja Handelsbolag är Roland Wilhelm Gunnar Jansson.

Maroja Handelsbolag har organisationsnummer 969737-6094. Maroja Handelsbolag har säte i Lindesberg. Det går bra att ta kontakt med Maroja Handelsbolag på telefonnummer 070-333 15 64.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Jansson, Roland.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lindesberg.

Registrerat på adressen

Spannarboda Lövåsen 956
711 94 Lindesberg
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: