Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ekens Kultur och Natur Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-5930

Telefon

0491-185 55

Adress

Fårbo gård 4
572 76 Fårbo

Antal ansvariga

2 st

Vad är Ekens Kultur och Natur Handelsbolag?

Ekens Kultur och Natur Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Natur- och kulturguidning såsom guidade vandringar i naturen och 'eller vid kulturplatser, pedagogiska program för natur- och kulturvandringar, sjukvårdsutbildning, försäljning av böcker och broschyrer. Läs mer om Ekens Kultur och Natur Handelsbolag

Fårbo gård 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ekens Kultur och Natur Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ekens Kultur och Natur Handelsbolag består av

Bolagsman

Christer Ek (66)

Åsa Ek (66)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ekens Kultur och Natur Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ekens Kultur och Natur Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-5930
Firmanamn Ekens Kultur och Natur Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fårbo gård 4
Postadress 572 76 Fårbo
Säte Oskarshamn, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-15
Firmanamn registrerat 2008-09-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-10-02
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Natur- och kulturguidning såsom guidade vandringar i naturen och 'eller vid kulturplatser, pedagogiska program för natur- och kulturvandringar, sjukvårdsutbildning, försäljning av böcker och broschyrer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ekens Kultur och Natur Handelsbolag

Ekens Kultur och Natur Handelsbolag registrerades 2008-09-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-10-02, men är inte aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Ekens Kultur och Natur Handelsbolag är Nils Christer Ek och Åsa Birgitta Ek.

Ekens Kultur och Natur Handelsbolag har organisationsnummer 969737-5930. Ekens Kultur och Natur Handelsbolag har säte i Oskarshamn. Det går bra att ta kontakt med Ekens Kultur och Natur Handelsbolag på telefonnummer 0491-185 55.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Oskarshamn.

Registrerat på adressen

Fårbo gård 4
572 76 Fårbo
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: