Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RLC Consulting Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-5088

Telefon

070-490 90 32

Adress

c/o Christensson
Torgny Segerstedtsgatan 120
426 77 Västra Frölunda

Antal ansvariga

2 st

Vad är RLC Consulting Kommanditbolag?

RLC Consulting Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva individ- och familjeomsorg, boende med tillsyn, aktivering av personer med fysiska eller psykiska funktionshinder, försäljning och uthyrning av musikinstrument samt make upartisteri. Läs mer om RLC Consulting Kommanditbolag

Torgny Segerstedtsgatan 120

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RLC Consulting Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RLC Consulting Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Linda-Mari Christensson (42)

Komplementär

Ragnar Christensson (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RLC Consulting Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RLC Consulting Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-5088
Firmanamn RLC Consulting Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-06-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Torgny Segerstedtsgatan 120
Postadress 426 77 Västra Frölunda
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-10
Firmanamn registrerat 2008-09-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva individ- och familjeomsorg, boende med tillsyn, aktivering av personer med fysiska eller psykiska funktionshinder, försäljning och uthyrning av musikinstrument samt make upartisteri.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RLC Consulting Kommanditbolag

RLC Consulting Kommanditbolag registrerades 2008-09-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i RLC Consulting Kommanditbolag är Linda-Mari Christensson och komplementär är Ragnar Bertil Christensson.

RLC Consulting Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-5088. RLC Consulting Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med RLC Consulting Kommanditbolag på telefonnummer 070-490 90 32.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Torgny Segerstedtsgatan 120
426 77 Västra Frölunda
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress