Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Europa-Ljus International

Organisationsnummer

969737-4883

Telefon

031-93 15 62

Adress

c/o Olsson
Bofinksvägen 5
429 33 Kullavik

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Europa-Ljus International?

Kommanditbolaget Europa-Ljus International är ett kommanditbolag vars verksamhet är Försäljning av elektriska armaturer i grossist och detalj. Läs mer om Kommanditbolaget Europa-Ljus International

Bofinksvägen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolaget Europa-Ljus International.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Europa-Ljus International består av

Kommanditdelägare

Kurt Åke Larsson (80)

Komplementär

Bernt Sigfrid Olsson (93)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Europa-Ljus International. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Europa-Ljus International

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-4883
Firmanamn Kommanditbolaget Europa-Ljus International
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-05-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bofinksvägen 5
Postadress 429 33 Kullavik
Säte Kungsbacka, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-09
Firmanamn registrerat 2008-10-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av elektriska armaturer i grossist och detalj.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Europa-Ljus International

Kommanditbolaget Europa-Ljus International registrerades 2008-10-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Europa-Ljus International är Kurt Åke Martin Larsson och komplementär är Bernt Sigfrid Olsson.

Kommanditbolaget Europa-Ljus International har organisationsnummer 969737-4883. Kommanditbolaget Europa-Ljus International har säte i Kungsbacka. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Europa-Ljus International på telefonnummer 031-93 15 62.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kungsbacka.

Registrerat på adressen

Bofinksvägen 5
429 33 Kullavik
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: