Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Webfish Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-3554

Telefon

-

Adress

c/o Tobias Nyholm
Oktavgatan 6
126 28 Hägersten

Antal ansvariga

2 st

Vad är Webfish Handelsbolag?

Webfish Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Webprogrammering och webdesign. Skapar, utvecklar och underhåller webbsidor samt försäljning av persondatorer och persondatorkompo- nenter. Läs mer om Webfish Handelsbolag

Oktavgatan 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Webfish Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Webfish Handelsbolag består av

Bolagsman

Tobias Nyholm (32)

Hannes Hagman (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Webfish Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Webfish Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-3554
Firmanamn Webfish Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-07-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Oktavgatan 6
Postadress 126 28 Hägersten
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-03
Firmanamn registrerat 2010-06-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47410 - Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel
63110 - Databehandling, hosting o.d.
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Webprogrammering och webdesign. Skapar, utvecklar och underhåller webbsidor samt försäljning av persondatorer och persondatorkompo- nenter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Webfish Handelsbolag

Webfish Handelsbolag registrerades 2008-09-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Webfish Handelsbolag är Tobias Erik Ivar Nyholm och Hannes Ernst Peter Hagman.

Webfish Handelsbolag har organisationsnummer 969737-3554. Webfish Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Webfish Handelsbolag på adress Oktavgatan 6, 126 28 Hägersten.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Thinkberry AB, Webfish AB, Daniel & Linda Handelsbolag och Cab to Flight no. 1 Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.