Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

House12 Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-3323

Telefon

036-704 94

Adress

c/o Parsmo
Flahultsringen 12
562 33 Norrahammar

Antal ansvariga

2 st

Vad är House12 Handelsbolag?

House12 Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Import och försäljning av väskor, handväskor, resväskor, plånböcker, bälten, necessärer samt heminredningsprodukter. Design och produktframtagning av ovan nämnda produkter. Samt konsultverksamhet inom produktionsledning, produktförbättring, projektledning och outsourcing av tillverkning. Läs mer om House12 Handelsbolag

Flahultsringen 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för House12 Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i House12 Handelsbolag består av

Bolagsman

Mikael Parsmo (55)

Sofia Parsmo (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för House12 Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om House12 Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-3323
Firmanamn House12 Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Flahultsringen 12
Postadress 562 33 Norrahammar
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-03
Firmanamn registrerat 2008-09-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import och försäljning av väskor, handväskor, resväskor, plånböcker, bälten, necessärer samt heminredningsprodukter. Design och produktframtagning av ovan nämnda produkter. Samt konsultverksamhet inom produktionsledning, produktförbättring, projektledning och outsourcing av tillverkning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om House12 Handelsbolag

House12 Handelsbolag registrerades 2008-09-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i House12 Handelsbolag är Kjell Mikael Parsmo och Sofia Maria Margareta Parsmo.

House12 Handelsbolag har organisationsnummer 969737-3323. House12 Handelsbolag har säte i Jönköping. Det går bra att ta kontakt med House12 Handelsbolag på telefonnummer 036-704 94.

På samma adress finns även följande företag registrerat, PARSMO & GORANSSON Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Jönköping.

Registrerat på adressen

Flahultsringen 12
562 33 Norrahammar
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: