Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-2952

Telefon

070-994 91 91

Adress

Kornvägen 1
244 36 Kävlinge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag?

Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Byggentreprenader och elinstallationer. Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag registrerades 2008-09-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag

Kornvägen 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag består av

Bolagsman

Richard Larsson (52)

Mattias Larsson (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-2952
Firmanamn Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kornvägen 1
Postadress 244 36 Kävlinge
Säte Kävlinge, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-02
Firmanamn registrerat 2008-09-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Byggentreprenader och elinstallationer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag

Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag registrerades 2008-09-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag är Bengt Richard Larsson och Björn Mattias Larsson.

Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag har organisationsnummer 969737-2952. Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag har säte i Kävlinge. Det går bra att ta kontakt med Prima Bygg & EL i Kävlinge Handelsbolag på telefonnummer 070-994 91 91.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kävlinge.

Registrerat på adressen

Kornvägen 1
244 36 Kävlinge
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: