Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Guide U Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-2788

Telefon

070-600 33 87

Adress

Hordavägen 1
352 50 Växjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Guide U Handelsbolag?

Guide U Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultativ eftervårdsbehandling inom missbruksvården, öppna sociala insatser för vuxna samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Guide U Handelsbolag

Hordavägen 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Guide U Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Guide U Handelsbolag består av

Bolagsman

Daniel Sund (52)

Marineth Sund (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Guide U Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Guide U Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-2788
Firmanamn Guide U Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-12-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hordavägen 1
Postadress 352 50 Växjö
Säte Vetlanda, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-01
Firmanamn registrerat 2009-01-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultativ eftervårdsbehandling inom missbruksvården, öppna sociala insatser för vuxna samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Guide U Handelsbolag

Guide U Handelsbolag registrerades 2008-09-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Guide U Handelsbolag är Daniel Elof Sund och Marineth Elisabeth Adéle Sund.

Guide U Handelsbolag har organisationsnummer 969737-2788. Guide U Handelsbolag har säte i Vetlanda. Det går bra att ta kontakt med Guide U Handelsbolag på telefonnummer 070-600 33 87.

På samma adress finns även följande företag registrerat, M&D.SUNDH Handelsbolag.

Registrerat på adressen

Hordavägen 1
352 50 Växjö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress