Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-2192

Telefon

-

Adress

Fårhusvägen 70
586 66 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag?

LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Hälsa och friskvård - massage, hälsoprofilbedömning, stresshantering och viktkontroll. Läs mer om LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag

Fårhusvägen 70

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Torvald Strid (58)

Komplementär

Lena Kåberg Stridh (58)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-2192
Firmanamn LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fårhusvägen 70
Postadress 586 66 Linköping
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-29
Firmanamn registrerat 2008-08-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hälsa och friskvård - massage, hälsoprofilbedömning, stresshantering och viktkontroll.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag

LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag registrerades 2008-08-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag är Rune Torvald Strid och komplementär är Lena Margareta Elisabeth Kåberg Stridh.

LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-2192. LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med LeNu Massage & Friskvård Kommanditbolag på adress Fårhusvägen 70, 586 66 Linköping.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Kreatens Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen

Fårhusvägen 70
586 66 Linköping
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: